Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Παραδοσιακά χορευτικά τμήματα - Βίντεο και Φωτογραφίες από τον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίων Ραφαήλ - Νικολάου και Ειρήνης Πανοράματος Δράμας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των παραδοσιακών χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος Δράμας, με αφορμή τον εορτασμό της εκκλησίας μας, Ιερού Ναού Αγίων Ραφαήλ - Νικολάου και Ειρήνης.

Δείτε παρακάτω βίντεο άλλα και φωτογραφίες από την εκδήλωση:




Ευχαριστούμε θερμά την εκκλησία για την παραχώρηση του προαύλιου χώρου, τους δασκάλους των χορευτικών τμημάτων μας, Μιχάλη Παπαδόπουλο (Ποντιακό τμήμα), Ζωή Μυλοθροπούλου-Μουλιστάνου (Παραδοσιακό Τμήμα Ενηλίκων), Τασούλα Παπαδοπούλου (Παραδοσιακό τμήμα Ανηλίκων) και όλους τους χορευτές μας μικρούς και μεγάλους.

Επίσης την Αναστασία Καλαμακίδου για την όμορφη παρουσίαση της εκδήλωσης, τον Μπάμπη Δρακίδη (Ποντιακή λύρα), τον Λευτέρη Παπαδόπουλο (νταούλι) και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο και τους επισήμους της πόλης μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε να πέρασαν όλοι καλά όπως και εμείς.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος Δράμας

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης τον Γιώργο από την δραμινή εταιρεία, με φυσικά καλλυντικά από κερί μέλισσας ,μελί, πρόπολη, γύρη και όχι μόνο :

Αφροδίτη Natural Bee Care 

FacebookAfroditiBeeCare 







ΒΙΝΤΕΟ

Ποντιακό Τμήμα Ενηλίκων



Παραδοσιακό τμήμα Ανηλίκων

















Παραδοσιακό Μακεδονικό Τμήμα Ενηλίκων







Ποντιακό γλέντι




Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου